Sunday, July 1, 2012

Final Examination

....Assalamualaikum....

Benar lah ckp2 orang yang penantian itu suatu penyiksaan. Mana tidak seksanya... Gap paper dgn paper exam yang laen agak lama..... hehe... bkn apa pun... Tak sabar nak balik hometown sebenarnya. Itu yang jadi lama tuu.... Hurmmm...agak malas nak menunggu dan menanti. ^^
Pukul 2.15 petang esok ada paper. Sempat lagi ni blogging. Hehehe...Sambil2 tu bolehla release tension study Fundamental Of Entrepreneurship a.k.a ENT300... (agak2 boleh la kot jadi 'usahawan berjaya' jap lagi ). 


~sTuDy MoDe~

Last paper is on 14th July.... Hu3.. T nak balik boleh la tolong pak cik guard tutupkan pintu pagar. Haruslaa kan sebab hari tu yang paling last bdk2 degree kat sini exam... Ish3.... Sabar je laa... Seminggu kemudian da masuk bulan Ramadhan... Tak sabar pulak nk berpuasa & beraya ngan family.... :)

Ada 3 paper je lagi nak kena jawab ni.. Semoga dipermudahkan oleh-NYA segala urusanku & rakan2ku untuk menjawab soalan2 yang patut dijawab dengan jayanya... Insyaallah.


3 comments:

Cik Rongoks said...

gud luck ! ^^

TinTin said...

tQ! ;)

Izzy said...

gud luck..cinta awk selamanya..