Wednesday, August 3, 2011

~BerpuAsa Di KolEj~

......Assalammualaikum......

Entri ni aku taip sebelum nk g kelas.ececece sempat lagi aku berblogging. Tapi kelas pun tak confirm lagi ada ke tak.. kelas ganti katanya. huhuhuhu..just get ready je laa... hari ni hari ketiga umat IslaM menunaikan ibadah puasa bagi tahun ni... Alhamdulillah...Emmm most of da day during fasting month bagi tahun ni, aku berpuasa di sini. sob3.... ;-( tAk sempat kot nak balik rumah nak bersahur & berbuka puasa bersama family tercinta.....huhuhuhu.... al maklum la, assignment +quiz + test semakin bertambah dari hari ke hari.....emmm ape2 hal pun aku dah terbiasa dengan situasi ni....di kesempatan ni nak wish kat someone best of luck for your exam today.... i really miss u...yes!! i really mean it....tak caye ker...??? tak baik la tipu puasa2 nie...hehehe.....take care ek awak........ 
Happy Fasting Everyone! 





7 comments:

zorro said...

sape insan bertuah tu....

Mimie said...

ade laaaa..... huhuhu

SHIRA said...

saya pom xley nk bkk posa kt umh agi nie..:(

Mimie said...

huhuhuh....soba je laa....

Aina said...

nk raya da niii

zorro said...

cakap la....

SHIRA said...

sbr dos ni.. heee ..mngada sguh zani nie.. haha.. btl dop mmi?